Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حامد یزدی مهر روز پنجشنبه با اشاره به وقوع سیل روز گذشته در فیروزکوه اظهار داشت: سیلاب دیروز در حد آبگرفتگی بود و شدت ‌سیل‌های قبلی را نداشت.  

یزدی مهر گفت: با توجه به گسترش سامانه بارشی و شروع بارش‌ها در برخی مناطق فیروزکوه، ستاد مدیریت بحران با اعلام وضعیت نارنجی نسبت به احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها، آب گرفتگی معابر، جاری شدن آب در مسیل‌ها، برای امروز پنجشنبه ۲۰ مرداد هشدار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مناطق توقف نکنید 

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران با تاکید بر توقف نکردن در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌های فیروزکوه عنوان کرد: از همه شهروندان و گردشگران می‌خواهیم ضمن اجتناب از فعالیت‌های گردشگری و حضور در حاشیه رودخانه‌ها، نسبت به ترددهای درون و برون شهری به ویژه مناطق جنوبی شهر فیروزکوه از جمله چمن کلفور، خیابان تختی و خیابان پاسداران احتیاط لازم را داشته باشند و از توقف در این نقاط خودداری کنند تا  شاهد وقوع حوادث ناگوار نباشیم.  

او در ادامه درباره شرایط جوی و آب و هوایی فیروزکوه برای امروز اظهار داشت: طبق اعلام هواشناسی وضعیت جوی برای صبح تا ظهر آسمان صاف همراه با وزش باد و در بعد ازظهر با توجه به وجود رطوبت در منطقه کم کم ابری و توام با رگبار و رعد برق پیش بینی شده است که در بعضی مناطق باعث روان آب و منجر به سیل خواهد شد، بنابراین شهروندان توجه ویژه را به پیش بینی‌های جوی داشته باشند و از تردد در حاشیه رودخانه ها و همچنین از صعود به ارتفاعات به علت احتمال وقوع صاعقه بپرهیزند.

گردشگری در تنگه واشی جان ۱۸ نفر را به خطر انداخت

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران با تشریح وضعیت سیلاب در فیروزکوه از نجات ۱۸ نفر از گردشگران در تنگه واشی خبر داد و گفت: این سیلاب عصر روز گذشته روی داد که حجم عظیمی از سیلاب در تنگه واشی و روستاهای «نام‌آور»، «جلیزجند» و چندین روستای دیگر و نیز شهر فیروزکوه را فرا گرفته بود.

او عنوان کرد: با وجود تمام هشدارهای صادر شده متاسفانه باز هم شاهد حضور گردشگران در منطقه تنگه واشی بودیم که ۱۸ گردشگر توسط بالگرد هلال احمر و محیط‌بانان و عوامل دستگاه‌های خدمات‌رسان نجات یافتند.  شهرستان فیروز کوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در فصول مختلف سال در شرق پایتخت قرار دارد.

کد خبر 696992 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل سفر - گردشگری سازمان هواشناسي رودخانه تهران استان تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سيل سفر گردشگری سازمان هواشناسي رودخانه تهران استان تهران رودخانه ها تنگه واشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۹۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس